SOM MOLT MÉS QUE UNA FARMÀCIA, SOM LA TEVA FARMÀCIA A REUS

QUI SOM

La Nostre Historia

Des del 2006, la Farmàcia del Barri Fortuny treballa amb dedicació per oferir un servei proper i de confiança. A més de l’atenció a la farmàcia, preparem i facilitem la medicació per a les residències, una tasca que ens omple de satisfacció. Formem part de la xarxa Ecoceutics, cosa que ens permet oferir descomptes especials en parafarmàcia. Amb constància, seguim cuidant la salut del barri, sempre amb l’objectiu d’oferir el millor servei possible.

El nostre propòsit: Cuidar de tu

El nostre propòsit com a farmàcia és clar: CUIDAR. Per nosaltres, el primer és la persona. Ens esforcem per oferir sempre un bon tracte, un consell expert i una atenció de qualitat als nostres clients i pacients.

Els nostres valors: Escoltar i ser responsables

Considerem que escoltar i entendre bé les necessitats de les persones és essencial per poder-les ajudar. A més, mantenim l'ordre i la meticulositat en el nostre treball, especialment quan es tracta de la preparació de medicació per a les residències, un servei que requereix una gran responsabilitat.

EL NOSTRE EQUIP

Som un equip divers, però compartim la mateixa passió: ajudar les persones i atendre les seves necessitats. Amb competència i entusiasme, treballem cada dia per oferir-te el millor servei possible. El nostre objectiu és simple: ens encanta cuidar-te i volem que cada visita a la nostra farmàcia sigui una experiència positiva i propera. Perquè, quan es tracta de salut, donar-ho tot és la nostra manera de fer les coses!

Amb una gran iniciativa i una capacitat organitzativa excel·lent, la Sílvia lidera amb humanitat i es preocupa per crear un ambient de treball positiu. Per a ella, un bon equip és clau per a oferir el millor servei.

Sílvia

Lideratge i organització

Discreta, pacient i amb una dedicació constant, la Mònica és com una formigueta treballadora que s’assegura que tot funcioni a la perfecció, sempre atenta als petits detalls.

Mónica

 La paciència feta persona

Sempre entregada i amb una predisposició admirable, l’Idoia és una persona metòdica i estructurada. La seva capacitat per resoldre problemes amb eficiència fa que cada dia sigui una peça fonamental del nostre equip.

Idoia

Ordenada i resolutiva

Sempre amb un somriure, la Natalia destaca pel seu tracte amable i pacient amb els clients. Competent i carinyosa, s’assegura que cada persona que entra a la farmàcia rebi el millor tracte possible.

Natalia

Amabilitat i alegria

En Borja és responsable i treballador, sempre disposat a ajudar amb paciència i eficàcia. La seva missió? Oferir un servei impecable que respongui a les necessitats dels nostres clients.

Borja

Responsabilitat i servei

Amb molta energia i sempre disposat a donar-ho tot, en Francesc aporta dinamisme a l’equip. Li encanta el contacte amb la gent i no falta mai un toc d’humor que fa el dia a dia més agradable.

Francesc

Dinàmic i amb bon humor

Meticulós i pacient, en Jordi és un professional eficient que cuida cada detall. Sempre disposat a donar el millor de si mateix, assegurant-se que tot surti perfecte.

Jordi

Eficient i perfeccionista

L’Olga és l’encarregada de mantenir la farmàcia sempre ordenada i impecable. Amb la seva alegria i entusiasme, crea un entorn agradable tant per als clients com per als seus companys.

Olga

Alegre i entusiasta

Alegre i apassionada per les teràpies alternatives, l’Esther aporta una visió alternativa a la farmàcia. El tracte humà és la seva prioritat i sempre flueix amb una energia positiva.

Esther

Apasionada per lo natural

SERVEIS PROFESSIONALS FARMACÈUTICS

SERVEIS

Aquests són tots els serveis que podràs trobar a la nostra farmàcia per ajudar-te a tenir cura de la teva salut.

Atenció Farmacèutica i consell fermacèutic

Assessorament expert per a la teva salut i medicació.

SPD

Servei Personalitzat de Preparació de la Medicació. Organitzem la teva medicació per garantir el seu correcte ús.

Control de la glucosa i la pressió arterial

Mesurem els teus nivells de sucre i tensió arterial.

Fisioteràpia i homeopatia

Tractaments per al benestar físic i natural.

Anàlisi capil·lar personalitzat

Estudiem l'estat del teu cabell per oferir solucions adequades.

Ortopèdia

Productes ortopèdics disponibles per venda o lloguer.

Òptica

Ulleres graduades i de sol a mida per a la teva salut visual.

Altres serveis disponibles

Servei de podologia

Cura professional dels teus peus.

Servei de nutrició i dietètica

Assessorament nutricional personalitzat.

Servei d'acupuntura

Terapia alternativa per a la salut i benestar.

Sessions de ioga

Sessions de ioga per equilibrar cos i ment.

ENCARREGA ELS PRODUCTES QUE NECESSITIS PER WHATSAPP

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

    Sandra Sánchez

    ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

    Simpáticos, amables y trato cercano, desde la dueña a trabajadores, ofreciéndote si no disponen de un artículo o medicamento a pedírtelo y en menos de dos días lo tienes

      Isabel Rodríguez

      ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

      Personal muy amable, si no tienen el producto lo buscan para poder facilitarlo

        Antonia Carrasca

        ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

        Muy amables y serviciales

        Posa't en contacte amb nosaltres

        SOM LA TEVA FARMACIA A REUS

        Contacte